Contactati-ne Contactati-ne
. RECOMANDA UNUI PRIETEN

. ABONARE NEWSLETTER
. IMAGINI DIN PROGRAM
LISTA PESTICIDE
Pesticide
Sumarul produselor de uz fitosanitar.

Lista produselor de uz fitosanitar prezente in programul PESTICIDE contine (atentie, lista contine inclusiv produsele retrase, pentru a vedea exact care dintre produse sunt in acest moment omologate dintre cele din lista folositi programul Pesticide v.2):

 
REZULTATELE CAUTARII
"

erbicid

" – 609 rezultate
NR. CRT. PRODUS desc PRODUCATOR CLASA
181.

DYNAM 75 WG

NOVARTIS CROP PROTECTION, ELVETIA Erbicide
182.

ECOPART 2 SC

NIHON NOHYAKU CO. LTD., JAPONIA Erbicide
183.

EFASATE 36 S

K&N EFTHYMIADIS, GRECIA Erbicide
184.

EFLURIN 24 EC

K&N EFTHYMIADIS, GRECIA Erbicide
185.

EFLURIN 48 EC

K&N EFTHYMIADIS, GRECIA Erbicide
186.

EFPROMET 50 WP

K&N EFTHYMIADIS, GRECIA Erbicide
187.

ELBATAN

VEB FAHLBERG LIST, RDG Erbicide
188.

ELBRICOR

BRISTOL CHEM. LTD. Erbicide
189.

ELBRICOR

DALIAN RAZER PESTICIDES CO LTD, CHINA Erbicide
190.

ELBRICOR

ELITA AGROCHEM EXIM S.R.L. Erbicide
191.

ELEGANT 05 EC

SHARDA WORLDWIDE EXPORTS PVT.LTD., INDIA Erbicide
192.

EQUIP

BAYER CROPSCIENCE AG, GERMANIA Erbicide
193.

EQUIP ACTIVE 56,5 OD

BAYER CROPSCIENCE AG, GERMANIA Erbicide
194.

ERUNIT A 530 FW

NITROKEMIA 2000 RT. Erbicide
195.

ESCORT

CYANAMID, SUA Erbicide
 
1 1213141541
 
CAUTARI RECENTE

GREENZIT NPK

,

NIFURON 4 SC

,

SANAPHEN M

,

EQUIP ACTIVE 56,5 OD

,

TREFLAN 48 CE

,

GRENADE 10 WDG

,

SUMI ALPHA 0,5 ULV

,

ZOLVIS 80 WG

,

PYRANICA 20 WP

,

ANACONDA

,

BASAMID GRANULE (2)

,

sin

,

ESTERON 60

,

PONCHO BETA FS 453,34

,

ENERVIN

,

ACEDIN SUPER 40 CS

,

CLICK 50 FL

,

CYLOTRIN

,

MERPAN 50 WP

,

SULTAN

 
ACORD DE LICENTIERE
Licenta de utilizare Pesctide 2.x

Programul Pesticide  este proprietatea firmei Datagram SRL.
Folosirea programului este restrictionata la un singur calculator pentru un numar serial achizionat. Un numar serial este valabil un an de zile, valabilitatea lui putandu-se prelungi cu perioade succesive de un an.
Firma Datagram SRL îşi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanţii, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte produsul oferit, pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii programului Pesticide. Firma Datagram SRL nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea programului.
Firma Datagram SRL nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor programului sau. De asemenea, Datagram SRL nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea programului Pesticide.
Firma Datagram SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui program il poate aduce.
Utilizatorul este responsabil pentru securitatea copiilor de siguranţă, a bazelor de date sau a oricăror alte materiale sau fişiere. Datagram SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit asupra acestor resurse ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale programului Pesticide.
Clientul nu poate sub nicio condiţie să vândă sau închirieze programul Pesticide.
Folosirea oricărui serviciu al acestui program implică automat acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii.
Firma Datagram SRL îşi rezervă toate drepturile asupra programului Pesticide.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului.
Datagram va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

Atentie, licentele Pesticide 2.x se pot returna doar daca nu au fost ACTIVATE, adica folosite. Din momentul activarii (al folosirii), nu mai putem oferi returnarea licentei. Oferim returnarea licentei in 10 zile de la data comenzii, numai in cazul in care licenta nu a fost activata.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Pentru acceptarea acestui Contract si instalarea programului Pesticide 2.x efectuati click pe ‘Accept termenii licentei’ in momentul instalarii programului.