Contactati-ne Contactati-ne
. RECOMANDA UNUI PRIETEN

. ABONARE NEWSLETTER
. IMAGINI DIN PROGRAM
LISTA PESTICIDE
Pesticide
Sumarul produselor de uz fitosanitar.

Lista produselor de uz fitosanitar prezente in programul PESTICIDE contine (atentie, lista contine inclusiv produsele retrase, pentru a vedea exact care dintre produse sunt in acest moment omologate dintre cele din lista folositi programul Pesticide v.2):

 
REZULTATELE CAUTARII
"

erbicid

" – 609 rezultate
NR. CRT. PRODUS desc PRODUCATOR CLASA
481.

SANSULFURON 750 WP

DOW AGROSCIENCES Erbicide
482.

SATIS 18 WP

NOVARTIS CROP PROTECTION, ELVETIA Erbicide
483.

SATUNIL

KUMIAI CHEM LTD Erbicide
484.

SATURN 50 EC

KUMIAI CHEM LTD Erbicide
485.

SDMA 600 NH

NITROKEMIA 2000 RT. Erbicide
486.

SDMA 80 PS

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA, ROMANIA Erbicide
487.

SDMA SUPER

TELLURIUM CHEMICAL CO. ROMANIA Erbicide
488.

SDMA SUPER

NUFARM GmbH&Co.KG, AUSTRIA Erbicide
489.

SEKATOR

BAYER CROPSCIENCE AG. Erbicide
490.

SEKATOR PROGRESS OD

BAYER CROPSCIENCE AG, GERMANIA Erbicide
491.

SELECT 240 EC

TOMEN Erbicide
492.

SELECT SUPER

TOMEN AGRO, SUA Erbicide
493.

SELECT SUPER RV

ARVESTA LIFESCIENCE CORPORATION Erbicide
494.

SELECT SUPER RV

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA, ROMANIA Erbicide
495.

SENCOR 70 WG

BAYER CROPSCIENCE AG. Erbicide
 
1 3233343541
 
CAUTARI RECENTE

tuta

,

HELM

,

NONIT

,

sharda

,

agro

,

MUS

,

ridomil

,

cymc

,

IMPACT 25

,

pyramin

,

SEMNAL 80 PUS

,

mil

,

MUSTANG

,

vantex

,

select

,

FOXTROT 69 EW

,

SESAME 5 G

,

silp

,

GRYLLOSIN 5 G

,

GLYPHOSTOCK

 
ACORD DE LICENTIERE
Licenta de utilizare Pesctide 2.x

Programul Pesticide  este proprietatea firmei Datagram SRL.
Folosirea programului este restrictionata la un singur calculator pentru un numar serial achizionat. Un numar serial este valabil un an de zile, valabilitatea lui putandu-se prelungi cu perioade succesive de un an.
Firma Datagram SRL îşi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanţii, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte produsul oferit, pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii programului Pesticide. Firma Datagram SRL nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea programului.
Firma Datagram SRL nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor programului sau. De asemenea, Datagram SRL nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea programului Pesticide.
Firma Datagram SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui program il poate aduce.
Utilizatorul este responsabil pentru securitatea copiilor de siguranţă, a bazelor de date sau a oricăror alte materiale sau fişiere. Datagram SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit asupra acestor resurse ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale programului Pesticide.
Clientul nu poate sub nicio condiţie să vândă sau închirieze programul Pesticide.
Folosirea oricărui serviciu al acestui program implică automat acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii.
Firma Datagram SRL îşi rezervă toate drepturile asupra programului Pesticide.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului.
Datagram va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

Atentie, licentele Pesticide 2.x se pot returna doar daca nu au fost ACTIVATE, adica folosite. Din momentul activarii (al folosirii), nu mai putem oferi returnarea licentei. Oferim returnarea licentei in 10 zile de la data comenzii, numai in cazul in care licenta nu a fost activata.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Pentru acceptarea acestui Contract si instalarea programului Pesticide 2.x efectuati click pe ‘Accept termenii licentei’ in momentul instalarii programului.