Contactati-ne Contactati-ne
. RECOMANDA UNUI PRIETEN

. ABONARE NEWSLETTER
. IMAGINI DIN PROGRAM
LISTA PESTICIDE
Pesticide
Sumarul produselor de uz fitosanitar.

Lista produselor de uz fitosanitar prezente in programul PESTICIDE contine (atentie, lista contine inclusiv produsele retrase, pentru a vedea exact care dintre produse sunt in acest moment omologate dintre cele din lista folositi programul Pesticide v.2):

 
REZULTATELE CAUTARII
"

fungicide

" – 632 rezultate
NR. CRT. PRODUS desc PRODUCATOR CLASA
76.

CALIDAN SC

BAYER CROPSCIENCE AG. Fungicide
77.

CANTUS

BASF SE, GERMANIA Fungicide
78.

CANYON 500 SC

TRANSATLANTIC BIOSCIENCES CORPORATION Fungicide
79.

CAPALO

BASF SE, GERMANIA Fungicide
80.

CAPTADIN 50 PU

ARYSTA LIFESCIENCE SAS, FRANTA Fungicide
81.

CAPTADIN 50 PU

SOLAREX IMPEX S.R.L. ROMANIA Fungicide
82.

CAPTAN 50 WP

ARYSTA LIFESCIENCE SAS, FRANTA Fungicide
83.

CAPTAN 80 WDG

ARYSTA LIFESCIENCE SAS, FRANTA Fungicide
84.

CAPTAN 80 WP

ARVESTA LIFESCIENCE CORPORATION Fungicide
85.

CAPTAN KNE 50 WP

K&N EFTHYMIADIS, GRECIA Fungicide
86.

CAPTOMAT 50 PU

MATEO IMPEX 2003 S.R.L. ONESTI, ROMANIA Fungicide
87.

CARAMBA 60 SL

CYANAMID, SUA Fungicide
88.

CARAMBA TURBO

BASF AGRO B.V., ELVETIA Fungicide
89.

CARBENDAZIM 500 SC

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA, ROMANIA Fungicide
90.

CARBENDAZIM 500 SC

BILOBA S.A. Fungicide
 
1 567843
 
CAUTARI RECENTE

antu

,

VERITA

,

DEMIT

,

KEIM STOP L 300

,

RAXIL T 515 FS

,

TIRADIN 500 SC

,

2,4 D SARE DMA tip 600

,

previcur

,

BENOMYL 50 WP

,

supercarb

,

total

,

ZOLONE 30 PM

,

PENNSTYL 25 WP

,

LUNA

,

INCA

,

ONEVOS 35 CE

,

reldan

,

GALLANT SUPER P-RV

,

coropisnita

,

BROMAKOL

 
ACORD DE LICENTIERE
Licenta de utilizare Pesctide 2.x

Programul Pesticide  este proprietatea firmei Datagram SRL.
Folosirea programului este restrictionata la un singur calculator pentru un numar serial achizionat. Un numar serial este valabil un an de zile, valabilitatea lui putandu-se prelungi cu perioade succesive de un an.
Firma Datagram SRL îşi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanţii, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte produsul oferit, pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii programului Pesticide. Firma Datagram SRL nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea programului.
Firma Datagram SRL nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor programului sau. De asemenea, Datagram SRL nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea programului Pesticide.
Firma Datagram SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui program il poate aduce.
Utilizatorul este responsabil pentru securitatea copiilor de siguranţă, a bazelor de date sau a oricăror alte materiale sau fişiere. Datagram SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit asupra acestor resurse ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale programului Pesticide.
Clientul nu poate sub nicio condiţie să vândă sau închirieze programul Pesticide.
Folosirea oricărui serviciu al acestui program implică automat acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii.
Firma Datagram SRL îşi rezervă toate drepturile asupra programului Pesticide.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului.
Datagram va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

Atentie, licentele Pesticide 2.x se pot returna doar daca nu au fost ACTIVATE, adica folosite. Din momentul activarii (al folosirii), nu mai putem oferi returnarea licentei. Oferim returnarea licentei in 10 zile de la data comenzii, numai in cazul in care licenta nu a fost activata.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Pentru acceptarea acestui Contract si instalarea programului Pesticide 2.x efectuati click pe ‘Accept termenii licentei’ in momentul instalarii programului.